Stillingsannonse

CNC-programmerer/Verktøymaker

Sted: Pancoveien 7, 1624 Gressvik
Stillingstittel: CNC-programmerer
Søknadsfrist: Snarest

Vi søker nå CNC-programmerer/verktøymaker! Trives du med å jobbe med moderne maskiner, i et trivelig arbeidsmiljø der du både får nye utfordringer og behov for å bruke din kompetanse daglig? Da bør du lese videre!

Stabil er en liten bedrift der alle har en allsidig jobb, som hele tiden byr på forskjellige interessante oppgaver innen produksjon av formverktøy, maskinering og mekanisk arbeide. Arbeidsoppgavene kan inkludere Design, CAM-programmering, dreiing, sliping, CNC-fres og sammenstilling. Hos Stabil kontrollerer alle sitt eget arbeide, og vi liker å holde system og orden på egen arbeidsplass.

Om Stabil verktøyindustri

Stabil verktøyindustri har avanserte 5-aksemaskiner, store bedfresmaskiner og Nordens største senkegnist. All programmering skjer offline i MasterCam, og programmer simmuleres før maskinering, som går ubemannet.

Vårt fokus er på kompleks maskinering og verktøy-/formproduksjon. Formverktøyene er for produksjon av deler i plast, gummi og metall.

Alle våre kunder er forskjellige, og oppdragene er varierte. Som oftest er det prosjektbaserte leveranser der to deler sjelden er like. Alt dette gir en variert hverdag, med nye utfordringer hver dag.

Søknadsfrist:
Snarest

Send søknad til:
bard.gjertsen@stabilverktoy.no

Antall stillinger:
1

Ansettelsesform:
Fast

Heltid/deltid:
Heltid

Sektor:
Privat

Arbeidsdager:
Ukedager

Arbeidstid:
Dagtid

Oppstart:
Etter avtale

Kontaktperson:
Bård Gjertsen

Stillingstittel:
Daglig leder

Telefon:
917 35 250

E-post:
bard.gjertsen@stabilverktoy.no